Zelf verdedigings Farb-Gel-Spray

Farbgel is de meest verkochte verdedigingsspray in Nederland, het is 100% legaal en kan door iedereen gebruikt worden waar dan ook! Het maakt niet uit wat je doet of waar je gaat, zorg dat je veilig bent en draag Farbgel bij je!

Nu de criminalite...

€12,50 Incl. btw


Beschikbaarheid:
+ -
In winkelwagen
 • Informatieplus

 • Farbgel is de meest verkochte verdedigingsspray in Nederland, het is 100% legaal en kan door iedereen gebruikt worden waar dan ook! Het maakt niet uit wat je doet of waar je gaat, zorg dat je veilig bent en draag Farbgel bij je!

  Nu de criminaliteit stijgt zijn we voortdurend bezig met het zoeken van alternatieve beveiliging voor ons en onze familie. Farbgel is de 100% legale alternatieve versie van pepperspray. Ideaal voor: studenten, winkeleigenaren, taxi chauffeurs, wandelaars, lifters en iedereen die zich extra veilig wil voelen!

  Farbgel bevat geen schadelijke chemicaliën en het is niet giftig. Het kleinste en meest discrete verdedigingsmiddel dat er te vinden is. Het is perfect om in je zak, handtas of auto te hebben. De spray spuit tot 4 meter ver, zo houd je al je bedreigingen op afstand!

  Het werkt gemakkelijk, bovenop het flesje druk je de knop in. Hiermee laat je de rode gel vrij en spuit je het in de richting van de bedreiging of aanvaller. De gel zal in de ogen van het doelwit terechtkomen en dit verlamt hem voor een aantal seconden, dit komt omdat de persoon even niets kan zien en pijn krijgt! De gel zal zijn kleren en huid markeren voor een aantal dagen. De gel is bijna niet weg te krijgen! Hierdoor kan de schuldige gemakkelijk geïdentificeerd worden!
 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tagsplus

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »