Welkom in onze webshop! Zoekt u een specifiek product en staat deze niet in de shop? Twijfel niet om contact op te nemen!

BCB

block
block
Min: €0 Max: €80

BCB Family Survival Pack

Maak kennis met het BCB Familie Survival Pakket - jouw ultieme metgezel tijdens uitdagende tijden. Met 57 zorgvuldig geselecteerde onderdelen zorgt dit uitgebreide survivalpakket ervoor dat jij en je geliefden voorbereid en beschermd zijn tijdens nood.

€79,95

BCB Mini Mess Box

Een hoogwaardig, super lichtgewicht, luchtdicht aluminium blik met rolsluitingen. De box heeft een rubberen afdichting in het deksel en is handig als opbergblik voor persoonlijke overlevingsuitrusting. Kan in geval van nood als kookpot worden gebruikt.

€12,95

BCB Fireball Flint

Originele vuurstarter van zeer goede kwaliteit. Het nieuwe ontwerp is comfortabeler en veiliger in gebruik.

€11,95

BCB Snap seal bag CL006

Onze sterke, doorzichtige tassen zijn ideaal voor de veilige opslag van items die u wilt beschermen tegen vuil en vocht. Afhankelijk van wat u in deze zakken wilt bewaren, kunt u deze zakken mogelijk meerdere keren hergebruiken. Kenmerken: Water

€4,95

BCB Emergency slaapzak

Emergency slaapzak Gemaakt van 100% gemetalliseerd polyester

€7,95

BCB Mini mess box CN550

Een hoogwaardig, super lichtgewicht, luchtdicht aluminium blik met rolsluitingen. De box heeft een rubberen afdichting in het deksel en is handig als opbergblik voor persoonlijke overlevingsuitrusting. Kan in geval van nood als kookpot worden gebruikt

€11,50

BCB Fishing Kit

Compacte vis set van BCB. Makkelijk mee te nemen in broekzak of jas. Deze set is zeer licht van gewicht en biedt alles wat je nodig hebt om een vis te vangen. De visset word geleverd in een stevig tasje. Inhoud vis set: – Haspeltje met 36 meter vis

€5,95

BCB Notitieblok Waterproof

Waterafstotend notitieboek van BCB. Voor de veeleisende avonturier. Dit duurzame en waterafstotende notitieboek is een essentieel product tijdens outdoor-activiteiten. Hoe hard het ook regent, u kunt altijd uw notities noteren. Wordt geleverd met ee

€5,50

BCB Waterproof Matches 25 stuks

Sterker en effectiever dan standaard lucifers. Deze lucifers hebben extra lange hoofden en zullen blijven branden zelfs bij harde wind en regen. Handgedompeld en gelakt. Lucifers zijn verpakt per 25 stuks in een waterdichte verpakking.

€5,25

Paracord Flint Armband

Woven para cord Lightweight Integrated steel and flint QR buckle Whistle for attracting attention One Size

€7,50

BCB water zuiverings tabletten per stuk (1 x 50 stuks) CR216

Oasis waterzuiveringstabletten zuiveren water van schadelijke bacteriën en virussen, hiermee voorkom je dat je nare ziektes oploopt door besmet water. 1 x tablet is geschikt voor 1 liter water. 1 x 50 tabletten (ingepakt in folie)

€6,95

BCB Combinatie hangslot 25mm

Hoogwaardige kwaliteit combinatieslot van BCB. Dit combinatieslot geeft je de mogelijkheid een eigen code te kiezen voor optimale veiligheid.

€8,95
Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »