Welkom in onze webshop! Zoekt u een specifiek product en staat deze niet in de shop? Twijfel niet om contact op te nemen!

Zippo

Deze Zippo aansteker is een echte klassieker. Zippo aanstekers worden al sinds 1932 gemaakt. Het Amerikaanse bedrijf is haast een synoniem geworden voor dit type aansteker. Iedereen kent ze! Kenmerkend is de werking van de lont die in een reservoir met brandstof hangt. Door het wieltje langs een vuursteen te draaien schieten vonken op de lont. Hierdoor ontbrandt hij. Rond de lont is een windvanger aangebracht. Hierdoor is de Zippo al vele tientallen jaren een behoorlijk windvaste aansteker, nog voor de stormaanstekers van tegenwoordig.

block
block
Min: €0 Max: €45

Zippo Gold Brushed

De Brushed Brass afwerking werd in 1982 gecreëerd en is ook nu nog een populair model. Wordt geleverd in een geschenkdoos. Vul met Zippo aanstekerbenzine voor de beste prestaties.

€44,90

Zippo Classic Street Chrome

Zippo's Classic Street Chrome™ aansteker heeft een geraffineerde look die van deze aansteker een klassiek geschenk maakt. Maak een eigen ontwerp voor je aansteker en geef hem zo een persoonlijk tintje!

€29,90

Zippo Lont/Wick

De lont van een Zippo is zo nu en dan aan vervanging toe. Daarom biedt Zippo de officiële lont los te koop aan! Het vervangen van de lont gaat zeer gemakkelijk. Op de achterkant van de verpakking van de vervangende lont, staat een zeer gedetailleerd stapp

€2,95

Zippo Classic Black Matte

De zwarte, matte aansteker was de eerste matte aansteker die in 1984 in de Zippo-lijn werd geïntroduceerd. Kort na de eerste introductie van deze aansteker, werden andere kleuren geïntroduceerd.

€44,90

Zippo Chrome Brushed

Deze aansteker van geborsteld chroom is voorzien van een unieke horizontale borsteltechniek waardoor een subtiele horizontale textuur aan de voor- en achterkant van het model ontstaat.

€32,90

Zippo Aanstekerbenzine

Blikje met 125 milliliter aanstekerbenzine. Zippo aanstekers worden altijd leeg geleverd. Daarom moeten de aanstekers gevuld worden met aanstekerbenzine om deze te kunnen gebruiken.

€4,95

Zippo Vuursteentjes Kit

Aangezien de Zippo wordt aangestoken door middel van een vuursteentje, is het altijd handig om deze extra op zak te hebben. Het vuursteentje is nameljik nog wel eens aan vervanging toe. Door middel van deze dispenser heb je altijd de vuursteentjes bij je,

€2,95

Zippo Katoen Vervangings Kit

De cotton/felt replacement kit is speciaal voor Zippo aanstekers. Dit gaat in het binnenwerk. Het is een onderdeel van de Zippo die nauwelijks vervangen hoeft te worden, tenzij het te erg is versleten of nat is geworden. Tevens is het erg handig voor op v

€5,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »